Despre

Despre

Agromir

Agromir este partenerul de încredere care posedă competența, forța și experiența necesară pentru a răspunde nevoilor complexe ale clienților și pentru a le oferi soluții care garantează siguranță și confortul DVS .

Echipa tanara , dornica sa va ofere informatii care sa va fie de folos utilizarii in mod corect a anvelopelor achizitonate.

Viziune

Cifra de afaceri, importanța și cota de piață a Companiei crește de la an la an reflectând consecvența cu care rămânem în permanență fideli valorilor noastre.

Produse și servicii pentru toate cerințele

În decursul anilor am cunoscut în amănunte clienții și consumatorii. Suntem în măsură să oferim produse și servicii de înaltă calitate și convenabilitate. Portofoliul de produse și paleta de servicii sunt completate în mod continuu. Oferim fiecărui client soluția completă la necesitățile sale.
Dorim să fim întotdeauna favoriții atât ai clienților cât și furnizorilor noștri, prin menținerea unor relații permanente și reciproc avantajoase.

Respect pentru oameni, pentru comunitate și mediu

În activitatea noastră punem accent pe respectul pentru individ, comunitate și mediu. Preocupările noastre se îndreaptă spre dezvoltarea regiunii unde activăm precum și spre un comportament corect în afaceri. Dorim să fim recunoscuți prin ținuta și codul nostru moral dedicat comunității.

  • Competenta, forta si experienta
  • Siguranta si confort
  • Echipa tanara, dinamica
  • Inalta calitate
  • Servicii sigure
  • Produse pentru toate cerintele

Compania a fost înființată în 2018 și activează pe piața distribuției de anvelope agro-industriale.

In 2019 am fost onorati sa primim diploma „Locul 1 pentru domeiul 4791 „TOP afaceri din ROMANIA”!

MAGAZIN ANVELOPE CERTIFICAT

FA O PROGRAMARE LA AGROMIR STORE

Pentru a vă ajuta să navigaţi cât mai bine, site-ul utilizează cookie-uri. Mai multe informaţii despre cum utilizăm cookie-urile şi despre cum vă puteţi modifica setările.